TT18
Topptreff Sør 2018 ble avhold på Gordon Castle helgen 17-19 August. Det var i år meget stor deltakelse, med ca. 30 hunder på fredag og 40 hunder lørdag og søndag.

Fredagen startet med strålende vær, med forventningsfulle ekvipasjer og instruktører. Og dagen skulle vise seg å bli strålende, med godt med fugl i terrengene, og mange gode situasjoner. Noen hunder fikk sine første møter med ryper, oppdaget litt av meningen med livet – og noen mer erfarne brukte dagen på å trimme jaktprøveformen. Vel tilbake på hytta gikk praten livlig, og stemningen var på topp. Hundene hvilte, og deltakerne var samlet til middag og en sosial, hyggelig kveld med masse hundeprat.

Lørdagen var tåka på plass på Gordon Castle, men lettet allikevel nok til at det ble gjennomført 4-5 timers instruksjon i fjellet. Vel tilbake på hytta så lettet været utover ettermiddagen, og grillene ble fyrt opp. Med grillmat, hyggelig atmosføre, og masse å prate om ble kvelden akkurat så hyggelig som et Topptreff skal være!

På søndag våknet vi til strålende sol, blå himmel og et nydelig fjellvær, og et flott skue utover terrengene som viste seg fra sin aller beste side! Et finaleparti på 11 hunder og 4 instruksjonspartier gikk ut i terrengene og brukte Topptreffets siste timer på en fortreffelig måte, sjeldent møter man så mange fornøyde mennesker på en plass samtidig!

Finalepartiet ble dømt av Birger Hermansen og Fredrik Weberg-Larsen, og det var ingen tvil om at rasen vår går en lys tid i møte, her var mye gode hunder og førere, som hadde brukt helgen godt! Gjennom 3 runder var samtlige hunder fortsatt med, og tilslutt var det 4 hunder med godkjent(e) fuglearbeid på lista, og en rekke sterke søkere. Vinneren til slutt ble Tipptoppers C-Lykke, og eier/fører Liv Tanja Eiken. En verdig vinner av årets Topptreff!

Resultat Topptreff Sør 2018:
Vinner: Tipptoppers C-Lykke / Liv Tanja Eiken
2. premie: Imingens Bror /Erik Dahl Jensen
3. premie: Bjerkeveien's Se Trix / Roy Ludvigsen
4. plass: Frøya / Frode Amdahl
5. plass: Friøras Tf In Flames / Maja Toft Kolsum
6. plass: Åens Valborg / Jan-Eilert Husfloen
Finaleparti

Alle deltakerne virket å være meget fornøyde med helga, og de slitne hundene hadde fått verdifull erfaring for å møte høstens videre gleder.

På vegne av arrangementskomiteen ønsker jeg å takke alle deltakere, instruktører og medhjelpere for en flott helg i flotte omgivelser – og ønske dere alle lykke til med resten av høsten!
Tusen takk også til vår flotte sponsor; Royal Canin som stilte med premier til arrangementet!

Dreiebok fra finalen kan lastes ned her

Opprop

 Mvh

Fredrik Weberg-Larsen
Arrangementskomiteen

DMC Firewall is a Joomla Security extension!