5klover 64
Norsk Derby er avlyst og dermed er dette opplegget også innstil. Beklager dette!

Følgende 18 GS er kvalifiserte:

A TYA-TRALL av Kleppelia
A YLVA av Kleppelia
Bukkafjellets Nf Sirbma
Idrefjällens Azkungen
Nala
Orretjønnet's Rapp
Pointmanns Golden Tyra
Reisarypas AS Tuva
Rypemyra's Chantilly
Rørosviddas Ante
Rørosviddas Tatra
Soknahåggån's N Klara
Stegghågen's Abbe
Stegghågen's Flax
Stegghågen's Nicki
Stubbmarkens Happy Go Lucky
Svartvatnets Drog
zettertjärns Hazard

For dere GS-eiere som stiller til start på Norsk Derby (ND), har dere nå en fin mulighet for å samles dagen før dagen (altså torsdag kveld) og møte likesinnede.

Klubben byr på lett servering denne torsdagen og det vil også bli en liten pep-talk med tips og råd og mulighet for å stille spørsmål.

NGK har reservert endel senger hvor det er mulighet for å få overnatting i forbindelse med ND. Det er kun en seng pr ekvipasje og du må regne med å dele rom/hytte med andre GS entusiaster. Hver og en betaler 200,- pr seng pr natt. Resten sponser klubben.

Detaljene rundt torsdag kveld vil vi informere litt mer detaljert om i tiden fremover. Men alt dette vil foregå på Fjellsyn Camping på Dalholen - ca 10minutter unna opprop.

Vi håper at mange får kvalifisert sine gordonsettere til ND i år og så snart kravet om 1. UK er oppnådd, vil du kunne reservere en seng.

Dette gjør du ved å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mailen må inneholde navn på deg og din hund, samt telefon nummer til deg. (Medlemskap i NGK er en selvfølge for å kunne benytte seg av dette tilbudet). Frist for å reservere en seng er 14. september.

Andre som stiller sin GS på Kongsvold denne helgen er også velkommen torsdag kveld, men send en mail i forkant om du kommer, slik at vi kan beregne nok mat og drikke.

Lykke til på høstens prøver! Håper å se mange GS til start på fredag 20. september

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!