DSC 1067 1024x576

Oppdaterte parti- og ventelister pr. 10.08.2020. 
Det er i år stor påmelding til prøven, og vi har dessverre bare 5 terrenger tilgjengelig på fjellet.  Det er derfor ventelister i alle klasser alle dager, bortsett fra skog.  Listene vil bli oppdatert fortløpende frem mot prøven.  Vel møtt!

Partilister fjell fredag
Partilister skog fredag
Ventelister fredag

Partilister fjell lørdag
Partilister skog lørdag
Ventelister lørdag

Partilister fjell søndag
Partilister skog søndag
Ventelister søndag

Jaktprøven er i likhet med resten av samfunnet pålagt å ta hensyn til smittevern, og alle deltakere skal uten unntak følge de til enhver tid gjeldende pålegg og smittevernsregler som gis av helsemyndigheter, i hovedsak:

 • Det skal holdes 1 meter avstand til både deltakere og arrangør
 • Det skal ikke håndhilses eller klemmes
 • Deltakere som har tegn på sykdom skal ikke delta
 • Deltakere skal vise god håndhygiene, og deltakere er selv ansvarlig for å medbringe håndsprit
 • Dommere og arrangør har suverenitet i forhold til å avvise deltakere som ikke overholder smittevernregler

Generelt for prøven gjelder følgende regler:

 • Ingen deltakere skal inn i hovedhytten eller småhyttene på Gordon Castle uten at dette blir godkjent av arrangør
 • Sekretariat er opprettet ved Gunhildsbu, ingen deltakere skal inn i hytten men avhente premier i tilrettelagt plass utenfor.
 • Trekking av hund, etteranmelding og annen dialog med sekretariat skal foregå via epost. Deltakere er selv ansvarlig for å ha skjema for egenerklæringer o.s.v. ved trekking av hund.
 • Kritikkskjemaer skal mottas fra dommer i fjellet eller når dommer har kritikk ferdig skrevet. Ingen kritikker vil bli utlevert fra sekretariatet. 
 • Startrevolvere skal ikke skifte hender innad i partiet, og det er dommere som får ansvar for å skyte i en fuglesituasjon. Om deltaker selv ønsker å skyte må egen startrevolver medbringes. 
 • Deltakere med flere hunder må selv avtale handling av hunder, og det er krav om desinfisering av hender og hundebånd før avlevering.
 • Deltakere skal selv medbringe håndsprit for bruk i fjellet, og det vil bli satt opp håndsprit ved opprop/sekretariat.

Oppropene vil bli avholdt til ulike tidspunkter:

 

Fredag

Lørdag

Søndag

08:00

VK Kval

VK Finale + L01

S01, S05

08:15

Skog

Skog

Skog

08:30

UK/AK

L02, L03 og L04

S02, S03 og S04

16:40

 

Premieutdeling
VK-Finale

 
 
Påmelding gjøres via "Min side" hos NKK, ordinær påmeldingsfrist er 7. August. Det er åpnet for utvidet påmeldingsfrist tom 20. August, påmeldte vil her havne på venteliste om det ikke er ledige plasser.  
Det vil være mulig å plassere campingvogn, bobil eller telt oppe ved Gordon Castle, forutsatt at de gjeldende smittevernsregler overholdes.  Overnatting på hyttene er reservert arrangør.
Ellers er det mulig å leie hytter både på Ljøratunet og andre plasser i Ljørdalen.
    
Regler for refusjon av startkontingent:
Ved trekking av hund fra venteliste innen 7 dager fra prøven starter, gis full refusjon av startkontingenten. Trekking av hund fra venteliste senere enn denne frist, berettiger refusjon med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Deltaker som står på venteliste, har møtt opp ved opprop, men ikke får plass, er også berettiget til refusjon av kontingent med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Det samme gjelder også om deltaker ikke har møtt opp og fortsatt står på venteliste.
Møter ikke hunden til fastsatt tid på prøvestedet, kan startkontingenten ikke kreves tilbakebetalt.
Ved legitimert veterinærattest for hund, egenmelding for hunder med løpetid eller legeattest for fører som foreligger senest 12 timer før opprop refunderes startkontingent fratrukket 25% administrasjonsgebyr.
De til enhver tid gjeldende regler fra NKK vil være styrende for prøven.  
    
For spørsmål kontakt prøveleder Fredrik Weberg-Larsen på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
    
Vel møtt til jaktprøve i Ljørdalen, vi ses!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!