DSC 1062

Helgen 14.-16. august 2020 arrangeres tradisjonsrike og svært populære Topptreff Sør!

Høstens vakreste eventyr oppstår når NGK inviterer nye og gamle medlemmer til Statskog Sundløfsstua (Gordon Castle) i Ljørdalen i Trysil, for instruksjon i føring av hund i fjellet. Målet med Topptreffet er å gi nybegynnere og andre interesserte et skikkelig tilbud om å lære å føre hundene sine i fjellet på en mest mulig effektiv måte.

Gjennom tre dagers instruksjon vil deltagerne få et godt grunnlag for givende jakt med en god jakthund. Samtidig håper vi at det sosiale aspektet som et slikt arrangement har, vil gjøre gamle og nye medlemmer kjent med hverandre.

Dette er en av NGKs årlige hovedaktiviteter, et suksessarrangement som gjennom mange år har gitt både nye og gamle gordonsettereiere verdifulle erfaringer med på veien mot en komplett jakthund.

Da det sosiale er et viktig aspekt med Topptreff, har vi jobbet med muligheten for felles middag. Vi ønsker derfor å gjennomføre felles grilling lørdag. NGK stiller med griller, deltakerne tar med egen grillmat. Vi satser på godt vær og at vi sitter ute.

Det vil dessverre ikke være åpent for overnatting eller matservering på Gordon Castle grunnet usikkerhet vedrørende korona-viruset. Dette er selvfølgelig veldig beklagelig, men ved evt endringer vil deltakere kontaktes etter påmeldingsrekkefølge om det er ønskelig med overnatting og mat. Det vil være mulig å plassere campingvogn, bobil eller telt oppe ved Gordon Castle, forutsatt at de gjeldende smittevernsregler overholdes. Det tas da forbehold om tilgjengelig plass og tilkobling til strøm vil være begrenset.

Det vil være mulighet for å ta apportbevis denne helgen for de som ønsker det!

Les all informasjon om Topptreff Sør 2020 og påmelding her

 

Velkommen til trivelige dager i fjellet.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd