Pallen tt 2020 2

En varm, innholdsrik, lærerik og fantastisk helg på Gordon Castle og Drevfjellet ble avsluttet med seier i finalen til Hardhausen Jallah-Jallah og fører Andreas Ruud Hladik på kun 12 år.

 Rammene rundt Topptreff Sør 2020 ble ikke helt som man har blitt vant til. Grunnet Covid-19 ble det ikke noe yrende liv inne på hyttene. Alikevel hadde hele 30 hunder blitt påmeldt til helgen med føreren sovende i biler, telt, campingvogner og hytter i Ljørdalen og Trysil. Det var hele helgen ekstremt varmt i fjellet, men med fire mindre partier og flinke førere som tok godt vare på hundene sine, fikk alle godt utbytte av helgen. Når det i tillegg er mye fugl i fjellet kan man egentlig ikke klage.

Finaleparti tt 2020

Ti hunder kvalifiserte seg til finalepartiet søndag. Disse hadde vist seg frem vist et velutviklet talent basert på jaktlyst, viltfinnerevne og lokaliseringsevne. Utviklet standinstinkt samt vise et talentfullt søk og selvstendighet i samarbeid med fører, slik regelverket tilsier. I et finaleparti med godt med fugl, var det to hunder som taklet forholdene og viste dommerne fuglearbeid. Dette var fjorårsvinner Skoglyrypas Primus med eier og fører Maja Gunvor Erlandsen og Hardhausen Jallah-Jallah med fører Andreas Ruud Hladik. Andreas er kun 12 år, men viste gjennom helgen flott føring av sin hund Jallah og vant fortjent årets finale etter et flott fuglearbeid og ingen riper i lakken i løpet av finaledagens 3 runder. 

Arrangementskomiteen ønsker å takke alle fantastiske deltakere, instruktører og sponsorer (Royal Canin og Oslo Dyrebutikk) for en flott helg. 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd