NorskDerby logo
Har du fått 1. UK på din gordonsetter og skal stille på Norsk Derby i høst? Da må du lese videre her:

For dere som stiller til start på Norsk Derby 2020, så har klubben reservert endel sengeplasser for klubbens medlemmer på Fjellsyn Camping - ca 10 minutter unna opprop. Det er kun en seng pr ekvipasje og du må regne med å dele rom/hytte med andre GS entusiaster. 

Så snart kravet om 1. UK er oppnådd, vil du kunne reservere en seng.
Dette gjør du ved å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mailen må inneholde navn på deg og din hund, samt telefon nummer til deg. (Medlemskap i NGK er en selvfølge for å kunne benytte seg av dette tilbudet). Frist for å reservere en seng er 12. september.

Vi jobber også med å få til noe på torsdag kveld, men her har vi ikke landet noe enda. Så snart vi har noe mer på blokka, vil vi informere om dette.

NB: Dere som har fått 1. UK i høst MÅ huske må melde fra om dette til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 10.september.

Vi håper at mange får kvalifisert sine gordonsettere til ND i år og husk at fristen for å melde på årets ND er utsatt til 10. september.

LYKKE TIL I HØST!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd