Den enkleste måten å melde seg inn i Norsk Gordonsetter Klub er å gå inn på www.nkk.no og deretter "min side".
Da betaler du online og du blir du umiddelbart medlem.

Alternativt:
Fyll ut skjema nederst her eller send en mail til klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med nødvendig informasjon (navn, adresse, telefon og epost), så ordnes dette raskt. Du vil så motta en e-post eller SMS fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. (Denne kommer fra NKK)

Dette er ikke en avtalegiro – du må aktivt inn og godkjenne fakturaen i nettbanken eller mobilbanken for at den skal bli betalt.

Som medlem i NGK vil du få:

  • Bedre informasjon om gordonsetteren

  • Bedre kontakt med andre GS-eiere og erfarne hundefolk

  • Delta på medlemsmøter, utstillinger, jaktprøver, treningssamlinger, dressurkurs og andre arrangementer i et trivelig miljø, samt å kunne delta på arrangementer på klubbens eget treningsterreng i Ljørdalen/Trysil – også kjent som Gordon Gastle.

  • Tilsendt medlemsbladet "Fuglehunden" 6 ganger i året


Dessuten vil du gjennom NGK´s styre, forskjellige råd, komiteer og de lokale distriktskontakter kunne få råd og opplysninger om din gordonsetter, og du vil få hjelp og veiledning, slik at du alt i alt kan ha større sjanser til å lykkes med din hund.

Alt dette får du for medlemskontingenten som er kr 460,- pr. år.

En kan også velge å være "husstandsmedlem" i klubben. Dette medlemmet må knyttes opp mot et hovedmeldem og husstandsmedlemet betaler redusert pris  (230,- pr år) på medlemsskapet i NGK.

I tillegg finnes det muligeter for å være "medlem uten klubblad". Dette velger gjerne de som er medlem i flere raseklubber. Dette medlemsskapet koster også 300,- pr år og da mottar en ikke Fuglehunden.

Grunnkontingent til NKK kommer i tillegg. (Grunnkontingent (som for tiden er kr 190,-) betales kun én gang pr. år uansett hvor mange klubber du er medlem av. Du kan altså være medlem av så mange klubber du måtte ønske og betaler kun en grunnkontingent)

Alle medlemmer har faktura tilgjengelig på "Min side" hos nkk.no fra 1. januar, og kan betale med kort fra 3. januar.

Dersom du ikke er medlem i Norsk Kennelklubb (NKK) eller noen av de samarbeidende klubbene (deriblant NGK), må du for eksempel betale dobbel avgift på utstillinger og jaktprøver.

Alle GS-eiere bør være medlem av klubben. Jo flere vi er, desto sterkere blir vi til å løfte i lag til beste for rasen.
NGK trenger også din støtte!

 

Joomla forms builder by JoomlaShine
DMC Firewall is a Joomla Security extension!